4-C’Lİ PERSONELİN YAPTIĞI EYLEME DESTEK

Güvencesiz ve güvensiz çalışma koşullar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan 4/C’lilerin eylemine destek veren Türkiye Kamu-Sen siyasi partilere önemli bir çağrıda bulundu.

 4/C’liler tarafından Ankara’da düzenlenen eyleme destek veren Türkiye Kamu-Sen 4/C’lilern yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, eylem sonrasında yaptığı açıklamada siyasi partilere çağrıda bulunarak, “Bütün siyasi partilere buradan bir selam göndermek istiyorum. 12 Haziran seçimleri yakındır. 4/C ‘lilerin kadroya alınacağını açıklayan bazı siyasiler var. Bütün siyasi partilerin 4/C’nin,  4/B’nin kadroya alınacağına dair genel başkanları ağzından açıklama yapmalarını bekliyoruz.”  

Konuşmasında, 45 bin 4/C li çalışanın olduğuna vurgu yapan Koncuk, “Bunların haklarının mutlaka düzeltilmesi lazım. Bu çalışanların sayısının artmaması lazım. Türkiye Kamu-Sen olarak bundan sonra bize düşeni korkmadan çekinmeden yerine getirmeye devam edeceğiz.

4/C ‘lilerin haklarının elbet peşinde olacağız. Hep beraber bir vücut olalım, sendikal ayrım gözetmeden” diyerek sözlerini tamamladı.

Eyleme destek vermek amacıyla, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Kültür Sanat Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz ve Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci de  katıldı.

Son Haberler

TÜRKİYE KAMU-SEN ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİ YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI.

Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Büro-Sen İl Temsilciliği yeni binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Çorum...

PERSONEL SERVİSLERİNDEN TASARRUF EDİLEMEZ!

Genel Başkan Yardımcımız Orhan Kütük, 19.09.2024 tarihinde tasarruf tedbirleri kapsamında personel servislerinin iptal edilmesi...

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ORHAN KÜTÜK İSTANBUL 8, 9 NO’LU VE YALOVA ŞUBELERİMİZİN İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Orhan Kütük, 21-22.09.2024 tarihlerinde İstanbul 8, 9 No’lu ve  Yalova Şubelerimizin...

GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN AZERBAYCAN’DAYDI

UAESEB ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 19-20 Eylül 2024 tarihlerinde Azerbaycan Tahsil...