ÜNİVERSİTEDE BİR İLKİ BAŞARDIK

Promosyon ihalesinde 3 Milyon 830 bin YTL Teklif veren Yapı Kredi Bankası ihaleyi kazanmıştır. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar bu bedelin tamamının SDÜ çalışanlarına dağıtılacağını belirtmiştir.
Promosyon ihalesi Türkiye’de hiçbir üniversitede uygulanmayan bir yöntemle çok turlu açık artırma usulü ile ve herkese açık bir şekilde yapılmıştır. Başbakanlık genelgesinde %30 u Kuruma bırakılabilir denmesine rağmen SDÜ Rektörlüğü Promosyon gelirlerinin tamamını üniversite çalışanlarına eşit bir şekilde dağıtma kararı almıştır.
İhale sonrası Türk Eğitim-Sen Isparta Şube Yönetim Kurulu ve Üniversite Temsilcilerince SDÜ Genel Sekreteri Ahmet Tevfik Köse makamında ziyaret edilmiş, göstermiş oldukları çabadan dolayı kendilerine Üniversite çalışanları adına teşekkür edilmiştir.
          Sendikamızın girişimleri ve Üniversite yetkililerinin çabalarıyla elde edilen bu kazanımın üniversite çalışanlarına hayırlı olmasını dileriz.

Şemsettin KILINÇARSLAN                    Ali BALABAN
        SDÜ Temsilcisi                                 Şube Başkanı

Son Haberler

EYUDER’DEN UAESEB’E ALTIN MEŞALE ÖDÜLÜ UAESEB “YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU”ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği Genel Başkanı Talip Geylan, 13 Mayıs 2026 tarihinde Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından düzenlenen 17. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı. Genel Başkan’a UAESEB Genel Sekreteri Cengiz Kocakaplan da eşlik etti.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE MÜJDE İSİYORUZ.BAYRAM İKRAMİYESİ GÖREVİ BAŞINDAKİ MEMURLARA DA VERİLSİN!

Genel Sekreterimiz Selahattin Dolgun, 9 Mayıs 2026 tarihinde Mersin 1 No.lu Şube tarafından düzenlenen...

KAMUOYUNU SUNİ GÜNDEMLERE OYALAMAYIN, KAMU ÇALIŞANLARININ GERÇEK GÜNDEMİ EKONOMİDİR!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 8-9 Mayıs 2026 tarihleri arasında Şanlıurfa’da temaslarda bulundu. Şanlıurfa İl...

TÜRK BAYRAĞIMIZ; BAĞIMSIZLIĞIMIZIN, MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİN, VATAN UĞRUNA VERİLEN BÜYÜK MÜCADELENİN EN ÖNEMLİ SEMBOLÜDÜR.

Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, teşkilat çalışmalarını güçlendirmek ve eğitim çalışanlarının taleplerini...