Ana SayfaHABERLERBasın AçıklamasıYALANLARINIZA BİR SON VERİN

YALANLARINIZA BİR SON VERİN

 

Kamu oyunun bilmesi gereken en önemli durum, memurlara 2012 yılı için 4+4, 2013 yılıiçin ise 3+3 zam teklifinin 29 Mayıs 2012 saat 18:00 sularında oylandığıdır. Bizim iddiamız, bu oylamada Memur Sen’in akademisyen üyesi Doç. Dr. Aydın Başbuğu’un, teklif edilen zammı, kabul ya da red ettiği hakkındadır. Bu oylamada Aydın Başbuğ kabul oyu vermiş ve 4+4 zam teklifi Memur Sen’in Akademisyen üyesi Aydın Başbuğ’un da kabul oyu ile 7 oyla kabul edilmiştir.

Aydın Başbuğ’un kabul oyu verdikten 7.5 saat sonra şerh koyması neyi değiştirmiştir, 4+4 zammı 7’ye 4 olarak geçmiştir.

Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 30 Mayıs 2012 tarihinde saat 10:30’da yapmışolduğu açıklamada AYDIN BAŞBUĞ EVET OYU VERMİŞTİR DİYE AÇIKLAYAN KAMU SEN VE DİĞER SENDİKALARI YALANCILIKLA SUÇLAMIŞTIR. Ahmet Gündoğdu saat 10:30’da bu yalanlamayı yaparken, memurlar.net saat 12:49’da Aydın Başbuğ’la görüşmüş, bu görüşmede Doç. Dr. Aydın Başbuğ, dürüstçe, 4+4 zam teklifine BİR İYİNİYET GÖSTERGESİ OLARAK KABUL OYU VERDİĞİNİ açıklamıştır.

Yalan olduğu çok açık olmasına rağmen, bu anlamsız reklam ne anlama gelmektedir. Bize göre, bu reklamın hala yayınlanıyor olması, hem halkımıza hem de kamu çalışanlarına hakarettir. Öncelikle de, sorulara cevap veremeyen, bu yalandan rahatsız olan Memur Sen ve Eğitim Bir Sen üyelerine yönelik bir hakarettir. Kamu çalışanlarını düşünemeyen, yanlış yönlendirilebilecek bir kitle olarak görmek anlamındadır.

TÜRKİYE KAMU-SEN GENEL MERKEZİ

Son Haberler

TÜRK’ÜN MEVCUDİYETİ 30 AĞUSTOS’LA TARİHE MÜHÜRLENDİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı basın...

GENEL BAŞKANIMIZDAN MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Talip Geylan, 28.08.2024 tarihinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu.

ÜCRETLİ KÖLELİK UYGULAMASINA SON VERİLMELİ!

Genel Başkanımız Talip Geylan, eğitim sisteminin en büyük sorunlarından birisinin ücretli öğretmenlik uygulaması olduğunu söyleyerek, "Korkarım ki, geçen yıl 80 bine ulaşmış olan ücretli öğretmen sayısı, bu öğretim yılında 100 binlere dayanacaktır."dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZ NEDEN HALA GÖREVE BAŞLATILMADI?

Genel Başkanımız Talip Geylan, öğretmen atamalarının gecikmiş olmasını açılan davalara bağlamanın haksızlık olduğunu belirterek, “Danıştay’ın kararından hiçbir şekilde etkilenmeyecek şekilde 20 bin öğretmenimizi daha fazla bekletmeden öğrencileriyle buluşturmanın en makul yolu, mülakata giren tüm adaylara KPSS puanı ölçüsünde sözlü puanı vermektir.” dedi