TEMA-DER’DEN GENEL BAŞKAN’A İKİ ÖDÜL

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Tüm Terör Mağduru ve Aileleri Güçbirliği Derneği tarafından düzenlenen “Geleneksek kuruluş yıldönümü gecesi ve 2011 yılı başarı hizmet ödülleri” töreninde iki ödül aldı.

“2011 YILI ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ” alan Genel Başkan İsmail Koncuk, aynı zamanda TEMA-DER tarafından “Onursal Başkan” seçilerek 2. ödülü aldı.

 

2011 yılında yapmış oldukları başarılı çalışmalarla ülkeye ve millete farklı alanlarda hizmet vermiş, halkın takdirini kazanmış devlet büyükleri, bakan, milletvekili, belediye başkanları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın, spor, sanat camiasından birçok kişiye ödül verilen tören 19 Ocak 2012 günü Ankara’da düzenlendi.

 

Genel Başkan İsmail Koncuk da sendikal hakların korunmasında ve istihdama dayalı yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle verilen ödülü alırken kısa bir konuşma yaptı. Koncuk yaptığı konuşmada verilen ödüller nedeniyle TEMA-DER’e teşekkür ederek,  gazilerimize ve şehitlerimize sahip çıkmamız gerektiğini söyledi. Ülkenin güvenliğini sağlamak uğruna gazi olan ve şehit düşen evlatların unutulmaması gerektiğini vurguladığı konuşmasında, aksi durumda ülke için fedakarlık yapacak, millet için canını verecek gençlerin sayısının azalacağını söyledi. Gazilerimize ve şehitlerimizin anılarına sahip çıkmamız gerektiğini ifade eden İsmail Koncuk, ödüllerden dolayı şükranlarını bildirdi.

Tema-Der’der bir ödül daha Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş’a geldi. Yokuş da 2011 yılının en başarılı isimleri arasında yer aldı.

 

 

 

 

 

 

 

Son Haberler

ORTAK ALFABENİN ARDINDAN ORTAK MÜFREDAT, ORTAK DERS KİTAPLARI DA GÜNDEME GELMELİ!

UAESEB ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Kırgızistan Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Primkulov Musabay Mamatoviç’i tebrik etti. Online gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Kocakaplan da hazır bulundu.

TÜM KONTENJANLAR DUYURUYA ÇIKARILSIN ATAMA İŞLEMLERİ YAPILSIN!

Öğretmenlerimizden çok sayıda alan değişikliğine bağlı atama yapılması yönünde talep gelmektedir. Bilindiği gibi eğitimini aldıkları kendi...

ÖMK TEKLİFİ YENİ KAZANIMLAR GETİRİYOR ANCAK… EKSİKLİKLER NE OLACAK?

Bilindiği gibi 43 maddelik Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifinin 22 maddesi TBMM tatile girmeden kabul...

EK ZAM VE REFAH PAYI OLMADAN MEMURA RAHAT YOK!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Eylül ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.