AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Terörle bir başarı sağlanması mümkün değildir. Miletimizi terör yoluyla sindirmek de mümkün olmayacaktır. Hedef gözetmeden saldıran gözü dönmüş bu it sürüsüyle ilgili bu millet zamanı gelince gerekeni yapacaktır.
Menfur saldırıda Türk Büro Sen üyesi Bilal GENÇ ve Türk Enerji Sen üyesi Poyraz Kanat’ın oğlu Ferhat Kanat’da hayatını kaybetti, kederli ailelerine, Türkiye Kamu Sen üyelerine başsağlığı diliyoruz. Olayda hayatını kaybeden diğer vatandaşlarımıza da Yüce Allahtan rahmet , yakınlarına sabır diliyoruz. Saldırıda yaralananlara acil şifalar niyaz ediyoruz.
Bu saldırılar milletimizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirecektir. Art niyetli vatan düşmanları akıttıkları kanda boğulacaktır. Bu hainler ne yaparsa yapsınlar ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine asla zarar veremeyecektir.
Ülkeyi yönetenler, bu ihanet şebekelerini derhal tespit etmeli ve hakettikleri cezayı vermelidir. Aziz milletimizin, en mukaddes hakkı olan, yaşama hakkına göz diken ve tehdit eden hainlere insan hakları vb. kaygılarla yaklaşmak, ABve ABD dayatmasıyla hareket etmek bu canileri şımartmakla eş değerdir. Bunu görmeyenler de, en az onlar kadar ihanet içerisindedirler. Devletin en önemli görevi; miletimizin her bir ferdinin  huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin etmektir.
Türk Eğitim Sen olarak, bu, insanlık dışı, kalleş saldırıyı Türk Milleti adına şiddetle kınıyoruz. Yüce Allahtan, milletimize benzeri acıları bir daha yaşatmamasını niyaz ediyoruz..
TÜRK EĞİTİM SEN GENEL MERKEZİ

Son Haberler

ORTAK ALFABENİN ARDINDAN ORTAK MÜFREDAT, ORTAK DERS KİTAPLARI DA GÜNDEME GELMELİ!

UAESEB ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Kırgızistan Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Primkulov Musabay Mamatoviç’i tebrik etti. Online gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Kocakaplan da hazır bulundu.

TÜM KONTENJANLAR DUYURUYA ÇIKARILSIN ATAMA İŞLEMLERİ YAPILSIN!

Öğretmenlerimizden çok sayıda alan değişikliğine bağlı atama yapılması yönünde talep gelmektedir. Bilindiği gibi eğitimini aldıkları kendi...

ÖMK TEKLİFİ YENİ KAZANIMLAR GETİRİYOR ANCAK… EKSİKLİKLER NE OLACAK?

Bilindiği gibi 43 maddelik Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifinin 22 maddesi TBMM tatile girmeden kabul...

EK ZAM VE REFAH PAYI OLMADAN MEMURA RAHAT YOK!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Eylül ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.