Ana SayfaHABERLERGüncelEGEM TV’DEN GENEL BAŞKANA ÖDÜL

EGEM TV’DEN GENEL BAŞKANA ÖDÜL

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’a 2011 yılının En Başarılı Sendika Genel Başkanı ödülü verildi.

 

Uşak’ta Sanayi Ticaret Odası ve Egem TV işbirliğinde yapılan ankete 10 binden fazla Uşak’lı katıldı. Anket sonucunda, Genel Başkan Koncuk Uşak’lı vatandaşların büyük desteği ile 2011 yılının En Başarılı Sendika Genel Başkanı seçildi.Uşak AKM’de yapılan ödül törenine pek çok siyasetçi ve bürokrat da katıldı.

 

Geleneksel yılın en başarılıları ödül törenine katılan Genel Başkan İsmail Koncuk, ödülünü alırken, kısa bir konuşma yaptı.

 

Konuşmasında, kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerini koruma ve kollama yolunda çetin yollardan geçtiklerini söyleyen Koncuk, çalışma hayatı ile ilgili ciddi sıkıntılar olduğunu belirterek, taşeronlaşmanın büyük boyutlar kazandığını 10 yıl önce 10 bin olan taşeron firma elemanlarının sayısının bugün 467 bine ulaştığını belirtti.Genel Başkan Koncuk, pastadan kamu çalışanlarına ayrılan payın her geçen yıl daha da azaldığını belirterek, hakkımızı istiyoruz, adil bir gelir dağılımı olmasını istıyoruz.Bunun için alınterine sahip çıkmak ve mücadele etmek lazım.İşte Türkiye kamu Sen bu mücadelenin tam ortasındadır.Alınterine sahip çıkmak, emeğe sahip çıkmak için mücadele etmektedir.dedi. 

 

 

Son Haberler

TÜRK’ÜN MEVCUDİYETİ 30 AĞUSTOS’LA TARİHE MÜHÜRLENDİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı basın...

GENEL BAŞKANIMIZDAN MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Talip Geylan, 28.08.2024 tarihinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu.

ÜCRETLİ KÖLELİK UYGULAMASINA SON VERİLMELİ!

Genel Başkanımız Talip Geylan, eğitim sisteminin en büyük sorunlarından birisinin ücretli öğretmenlik uygulaması olduğunu söyleyerek, "Korkarım ki, geçen yıl 80 bine ulaşmış olan ücretli öğretmen sayısı, bu öğretim yılında 100 binlere dayanacaktır."dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZ NEDEN HALA GÖREVE BAŞLATILMADI?

Genel Başkanımız Talip Geylan, öğretmen atamalarının gecikmiş olmasını açılan davalara bağlamanın haksızlık olduğunu belirterek, “Danıştay’ın kararından hiçbir şekilde etkilenmeyecek şekilde 20 bin öğretmenimizi daha fazla bekletmeden öğrencileriyle buluşturmanın en makul yolu, mülakata giren tüm adaylara KPSS puanı ölçüsünde sözlü puanı vermektir.” dedi