Ana SayfaHABERLERMevzuatSÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİĞE EK ATAMA DUYURUSU

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİĞE EK ATAMA DUYURUSU

Türk Eğitim-Sen olarak; 2016 yılında Sözleşmeli Öğretmenlik kapsamında yapılan atamalarda, boş kalan kadro olması sebebiyle “Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Duyurusunun 12.3 maddesinde; istinaden boş kalan kadrolara atama yapılması için, 18.03.2017 tarihinde MEB’e yazılı başvuruda bulunmuştuk. 
Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce Sözleşmeli Öğretmenliğe ek  atama duyurusu yayınladı
Duyuruya göre; sözleşmeli öğretmenliğe 652 sayılı Millî Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 4 üncü maddesi ile Sözleşmeli Öğretmen istihdamına İlişkin Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, 2016 yılı içinde “Sözleşmeli Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Duyurusu” kapsamında başvuruda bulunanlardan “KPSSP10 ve KPSSP121” puan türlerine göre sözlü sınava katılıp da sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan almış olup atanamayan adaylar arasından 1367 pozisyona ek atama yapılacağı belirtilmiştir. 

İlgili yazımız için tıklayınız 

 

Son Haberler

PROJE OKULLARINA ÖĞRETMEN ATAMASINA İLİŞKİN BİM KARARI

Sendikamız üyesinin, proje okullarına öğretmen atama işlemleri kapsamında tercih ettiği proje okuluna kariyer ve...

Eylül Ayı e-Bülteni Yayında

Eylül ayı bültenimizi yayımladık! Sendikamızın güncel faaliyetlerini, eğitim dünyasındaki gelişmeleri ve üyelerimize yönelik çalışmalarımızı...

TÜRK’ÜN MEVCUDİYETİ 30 AĞUSTOS’LA TARİHE MÜHÜRLENDİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı basın...

GENEL BAŞKANIMIZDAN MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Talip Geylan, 28.08.2024 tarihinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu.