Ana SayfaHABERLERMevzuatYURTKUR YHS PERSONELİNİN SINAVSIZ GİH SINIFINA GEÇMESİ TALEBİMİZE YURTKUR’DAN CEVAP

YURTKUR YHS PERSONELİNİN SINAVSIZ GİH SINIFINA GEÇMESİ TALEBİMİZE YURTKUR’DAN CEVAP

Türk Eğitim-Sen olarak, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’ne yazmış olduğumuz yazılarda, yardımcı hizmetler sınıfı kadrosunda olup, uzun süredir genel idari hizmetler sınıfı kadrolarında görevlendirme ile görev yapan personele geçiş hakkının verilmesi, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni kadrosuna atanma şartlarını taşıyan personelin bu kadroya geçebilmesi, Teknisyen Yardımcısı kadrosunda çalışan personelin teknik hizmetler sınıfına geçebilmesi için gerekli çalışmaların yapılması hususunda talepte bulunmuştuk. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’nın 20.04.2017 tarih ve 3260177 sayılı cevabi yazısında; Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde yardımcı hizmetler sınıfındaki kadro unvanlarında görev yapmakta olan personelin genel idari hizmetler sınıfı içerisinde bulunan kadro unvanlarına geçişlerinin görevde yükselme sınavında, Teknisyen Yardımcısı kadrosunda bulunan personelin teknik hizmetler sınıfı içerisinde bulunan kadro unvanlarına geçişlerinin unvan değişikliği sınavında başarılı olmaları halinde, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni kadrosuna atanma şartlarını taşıyan personellerin bu kadroya geçişlerinin ise mevcut kadro imkanları ölçüsünde, hizmet gerekleri ve personel planlaması esas alınarak yerine getirildiği belirtilmiştir.          

İlgili cevabi yazı için tıklayınız 

YURTKUR’DA GİH SINIFINDA GÖREVLENDİRİLEN YHS PERSONELİNE SINAVSIZ GEÇİŞ HAKKI İSTEDİK
 

Son Haberler

PROJE OKULLARINA ÖĞRETMEN ATAMASINA İLİŞKİN BİM KARARI

Sendikamız üyesinin, proje okullarına öğretmen atama işlemleri kapsamında tercih ettiği proje okuluna kariyer ve...

Eylül Ayı e-Bülteni Yayında

Eylül ayı bültenimizi yayımladık! Sendikamızın güncel faaliyetlerini, eğitim dünyasındaki gelişmeleri ve üyelerimize yönelik çalışmalarımızı...

TÜRK’ÜN MEVCUDİYETİ 30 AĞUSTOS’LA TARİHE MÜHÜRLENDİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı basın...

GENEL BAŞKANIMIZDAN MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Talip Geylan, 28.08.2024 tarihinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu.