Ana SayfaHABERLERMevzuatGÖREVDE YÜKSELME SINAVLARI İLE İLGİLİ YAZIMIZA YURT-KUR’DAN CEVAP

GÖREVDE YÜKSELME SINAVLARI İLE İLGİLİ YAZIMIZA YURT-KUR’DAN CEVAP

Bilindiği üzere, Türk Eğitim Sen olarak Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne yaptığımız başvuruda, Kamu Denetçiliği Kurumunun başvurumuz üzerine verdiği 2017/6436 Başvuru Nolu, 11270 sayılı ve 25.09.2017 tarihli kararı da dikkate alınarak, 2018 yılı içinde açılacak olan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının, görevde yükselme ve unvan değişikliğine tabi olan tüm unvanlar için açılması hususunda talepte bulunmuştuk.

Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu’nun 29.11.2017 tarih ve E.4140584 sayılı cevabi yazısında, kurum personel ihtiyacını karşılamak ve yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli olmasını sağlamak amacıyla halen boş bulunan ve görevde yükselme ve unvan değişikliğine tabi yurt müdür yardımcısı, şef kadroları da dahil olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm kadroların 17.08.2017 tarihli Genel Müdürlük Makamı oluru ile talimat altına alındığı, sınavların kadro ve ihtiyaç durumlarına göre Genel Müdürlükçe uygun görülen zamanlarda sınav kurulunca belirleneceği ve duyurulacağı bilgisi verilmiştir. 

 

İlgili cevabi yazı için tıklayınız

YURT-KUR’DA TÜM UNVANLARDA GÖREVDE YÜKSELME SINAVI AÇILMALIDIR

 

 

 

Son Haberler

PROJE OKULLARINA ÖĞRETMEN ATAMASINA İLİŞKİN BİM KARARI

Sendikamız üyesinin, proje okullarına öğretmen atama işlemleri kapsamında tercih ettiği proje okuluna kariyer ve...

Eylül Ayı e-Bülteni Yayında

Eylül ayı bültenimizi yayımladık! Sendikamızın güncel faaliyetlerini, eğitim dünyasındaki gelişmeleri ve üyelerimize yönelik çalışmalarımızı...

TÜRK’ÜN MEVCUDİYETİ 30 AĞUSTOS’LA TARİHE MÜHÜRLENDİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı basın...

GENEL BAŞKANIMIZDAN MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Talip Geylan, 28.08.2024 tarihinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu.