Arama Yapın

SORUŞTURMA SONUCU YER DEĞİŞİKLİĞİ YAZIMIZA MEB’DEN CEVAP

Türk Eğitim-Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz 21.12.2011 tarih ve 2958 sayılı yazımız ile 21.12.2011 tarih ve 2956 sayılı yazımızda, zorunlu yer değiştirme suretiyle görev yerleri değiştirilen yöneticilerin seçme sınavı puanları ile eski kurumlarına atanmak üzere başvuruda bulunup bulunmayacaklarını ve soruşturma sonucu görev yeri değiştirilecek olan yöneticilerin İl Değerlendirme Komisyonunda değerlendirilmesi hususlarını sormuştuk.

Yazılarımıza cevaben gelen 03.01.2012 tarih ve 283 sayılı yazıda, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmeliğin 22.maddesinin 10. fıkrası uyarınca, zorunlu yer değiştirme suretiyle görev yerleri değiştirilen yöneticilerin, bu madde hükmünde belirtilen süreleri doldurmadıkça ayrıldıkları kuruma tekrar yönetici olarak atanmalarının mümkün olmadığı, soruşturma sonucu görev yeri değiştirilecek olan yöneticilerin görev yerlerinin İl Değerlendirme Komisyonunda değerlendirilmesi hususunun mevzuat düzenlemelerinde dikkate alınacağı belirtilmiştir.

 

 

 

Son Haberler

249.447 ÜYEMİZE TEŞEKKÜRLER

İlkeli, kararlı, mücadeleci sendikacılığın adresi Türk Eğitim Sen inançla, kararlılıkla, emin adımlarla yoluna devam ediyor.

ARİFE GÜNÜ TAM GÜN TATİL EDİLSİN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Arife Günü’nün tam gün tatil edilmesini isteyerek, “Özellikle okullarımızda, hele...

572 YIL ÖNCE ŞEHİRLERİN TACI İSTANBUL TÜRK MİLLETİYLE KAVUŞTU.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, İstanbul’un Fethinin 572. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

LOJMAN TAHLİYESİ  İLE İLGİLİ  YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

Sendikamız üyesinin, bulunduğu okulda norm fazlası olduğu gerekçesiyle aynı il merkezinde görev yerinin değişmesine...