TÜRKİYE KAMU-SEN’DEN ÜYELERİNE DEV HİZMET

    350 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olan Türkiye Kamu-Sen bağlı sendikaların üyelerine yönelik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Kamu-Sen’li olma ayrıcalığını yaşayan üyelerimiz için 5 bin YTL olan ferdi kaza sigortasını 10 bin YTL’ye çıkaran Türkiye Kamu-Sen büyüklüğünü bir kez daha gösterdi.
            TEB Sigorta ile yapılan anlaşma neticesinde; motorlu taşıtlar kullanırken, boğulma, deprem, sel, tabi felaketler karşısında,  ulaşım vasıtalarının dahilinde ve hizmet alanlarında sigorta güvencesi geçerlidir.
            Ayrıca; Terörle Mücadele Kanunu’nda tanımlanmış olan vakaların vuku bulması halinde, olası risklere karşı sigortalılar, olay başına ve poliçe süresince toplam 500 bin YTL teminat altındadır. 
            Türkiye Kamu-Sen’e bağlı bütün sendikalarımıza ve Türk Eğitim Sen’e üye olanlar  bu haklardan faydalanmaktadır. Bütün üyelerimize kazasız, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

Son Haberler

YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME YÖNETMELİĞİNE DAVA AÇTIK

Türk Eğitim Sen, 30.01.2026 tarih ve 33153 sayılı resmi gazete yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı...

IRAK TÜRKMEN EĞİTİMCİLERİNDEN GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN’A ANLAMLI ZİYARET

Irak Türkmen Eğitimciler Öğretmen Örgütü Başkanı Ali Gülboy ve beraberindeki heyet, 11 Şubat 2026...

 

ÖZEL EĞİTİM ANAOKULLARINDA GÖREV YAPAN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNE DE HAFTADA 1 SAAT EK DERS...

TÜRK EĞİTİM SEN ÜYELERİNE;MEB EKYS 2026 YAZILI SINAVINA HAZIRLIK DUYURUSU

2026 yılı Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB EKYS) kapsamında uygulanacak...