Arama Yapın

6 YIL OLUMLU SİCİLE “TAKDİR” YAZIMIZA MEB’DEN CEVAP

         657 sayılı yasanın 64. maddesi uyarınca 6 yıllık sicil notu ortalaması 90 ve daha yukarı olanlara bir yıl kademe ilerlemesi verilmektedir. 6 yıllık sicil notu ortalaması 90 ve daha yukarı olan öğretmenlere kademe ilerlemesi ile birlikte takdir belgesi de verilmesi hususunda bakanlığa yazılı başvuruda bulunmuştuk.

         Milli Eğitim Bakanlığı 09.09.1985 tarihli yönergenin uygulamada olduğu dönemde 64. madde uyarınca terfi etmiş olup da takdir belgesi almamış olan personele yazılı başvuruda bulunmaları halinde taktir belgesi verileceğini taşra ve merkez teşkilatlarına bildirmiştir.

        

Son Haberler

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN 30 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLERLE ANLAMLI BULUŞMA

Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen Türkçe Yaz Okulu kapsamında Türkiye’de bulunan UAESEB ve Türk Eğitim-Sen’in desteği ile Öğrenci Yurdumuzda konaklayan, 30 farklı ülkeden gelen 32 uluslararası öğrenciyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZİ AÇIKLADIK

8. Dönem Toplu Sözleşme öncesi Türkiye Kamu-Sen olarak taleplerimizi basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladık.

MANİSA 2 NO’LU ŞUBEMİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Türk Eğitim Sen Manisa 2 No’lu Şube Genel Merkezimizin 17.07.2025 tarihli 117 No’lu kararıyla kurulmuştur.

KAMU ÜNİVERSİTELERİ DAİRE BAŞKANLARI DERNEĞİ’NDEN GENEL BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

Kamu Üniversiteleri Daire Başkanları Derneği Genel Başkanı Mevlüt Bahçevan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.