4/B’Lİ ÖĞRETMENLERE ÖZÜR GRUBU TAYİN HAKKI, İSTEDİK VE KAZANDIK

Bu girişimlerimizle problemin çözülmemesi üzerine MEB ile yaptığımız Kurum İdari Kurulu toplantısında, yaşanan problem yeniden dile getirilmişti. Konu ayrıca aşağıdaki dava dilekçesi ile yargıya da taşınmıştı.

Bu konuda sıkışan Milli Eğitim Bakanlığı sonunda aşağıdaki yazıyı yayınlayarak sözleşmeli öğretmenlerin de yarı yıl sonunda özür grubundan tayin isteğinde bulunacağını duyurmuştur.

Türk Eğitim Sen olarak, sözleşmeli öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyor, sözleşmeli öğretmenler kadrolu yapılıncaya kadar her türlü mücadeleyi ortaya koyacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Son Haberler

YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME YÖNETMELİĞİNE DAVA AÇTIK

Türk Eğitim Sen, 30.01.2026 tarih ve 33153 sayılı resmi gazete yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı...

IRAK TÜRKMEN EĞİTİMCİLERİNDEN GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN’A ANLAMLI ZİYARET

Irak Türkmen Eğitimciler Öğretmen Örgütü Başkanı Ali Gülboy ve beraberindeki heyet, 11 Şubat 2026...

 

ÖZEL EĞİTİM ANAOKULLARINDA GÖREV YAPAN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNE DE HAFTADA 1 SAAT EK DERS...

TÜRK EĞİTİM SEN ÜYELERİNE;MEB EKYS 2026 YAZILI SINAVINA HAZIRLIK DUYURUSU

2026 yılı Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB EKYS) kapsamında uygulanacak...