8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZ

Kamu çalışanlarının ve emeklilerinin 2026-2027 yıllarını kapsayacak olan 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri başladı. Bu kapsamda uzun zaman verilen emekler doğrultusunda öğretmenlerimizin, akademisyenlerimizin, yardımcı hizmetler sınıfında çalışanlarımızın, şube müdürlerimizin, idari personelimizin yani tüm eğitim çalışanlarının sorunlarını tespit edip, taleplerini oluşturduk.

Bilindiği gibi eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini savunan, elde ettiği kazanımları kaybetmemesi için her türlü mücadeleyi ortaya koyan sendikamız, pek çok konuda sorunları çözüme ulaştırmış, ulaştırmaya da devam edecektir. Çok detaylı ve titizlikle hazırlanan taleplerimizin karşılanması, kamu çalışanlarının biriken sorunlarının çözülmesi için büyük bir adım olacaktır.

Toplu Sözleşme Taleplerimiz İçin Tıklayınız.

Son Haberler

NORM FAZLASI RE’SEN ATAMADA BÖLGE İDAREDEN YD KARARI

Eşi zorunlu atamaya tabi personel olarak görev yapmakta olan sendikamız üyesinin norm kadro fazlası...

İLKSAN’DAN ŞEHİT EĞİTİCİMLERE VEFA

İLKSAN Genel Müdürlüğü, 09.12.2025 tarihinde Ankara Atatürk Orman Çiftliğinde şehit öğretmenlerimiz için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi töreni düzenledi.

NORM FAZLASI ATAMADA YENİ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARLARI

Sendikamız üyelerinin norm kadro fazlası olduğu gerekçesiyle re’sen, aile birliği mazeretine uygun olmayan bir yere atanması üzerine açılan davalarda yürütmeyi durdurma kararları verilmiştir.