8. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZ

Kamu çalışanlarının ve emeklilerinin 2026-2027 yıllarını kapsayacak olan 8. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri başladı. Bu kapsamda uzun zaman verilen emekler doğrultusunda öğretmenlerimizin, akademisyenlerimizin, yardımcı hizmetler sınıfında çalışanlarımızın, şube müdürlerimizin, idari personelimizin yani tüm eğitim çalışanlarının sorunlarını tespit edip, taleplerini oluşturduk.

Bilindiği gibi eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini savunan, elde ettiği kazanımları kaybetmemesi için her türlü mücadeleyi ortaya koyan sendikamız, pek çok konuda sorunları çözüme ulaştırmış, ulaştırmaya da devam edecektir. Çok detaylı ve titizlikle hazırlanan taleplerimizin karşılanması, kamu çalışanlarının biriken sorunlarının çözülmesi için büyük bir adım olacaktır.

Toplu Sözleşme Taleplerimiz İçin Tıklayınız.

Son Haberler

ÖĞRENCİ GELİŞİM RAPORLARI UYGULAMASINDAN VAZGEÇİLSİN!

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında uygulamaya konulan öğretim programlarının amacına uygun ve işlevsel bir...

2026 YILI ÜLKEMİZE VE DÜNYAYA BARIŞ, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN

Genel Başkanımız Talip Geylan, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, 2026 yılının başta ülkemiz olmak...

PROJE OKULLARINA ATAMA İLE İLGİLİ KARAR

Üyemizin, 2025 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı'na Bağlı Özel Program Ve Proje Okuluna Öğretmen Atama...

MÜLAKAT MAĞDURLARINDAN GENEL BAŞKANIMIZI ZİYARET

2023 KPSS sonuçlarına göre ilk 20 bine girerek atanmaya hak kazanan ancak mülakatlarda elenerek mağdur edilen öğretmenlerimiz, 25.12.2025 tarihinde Genel Başkanımız Talip Geylan’ı ziyaret etti.